Onze sollicitatieprocedure

Air Products streeft ernaar een uitstekend bedrijf te zijn dat door collega's, klanten en de omgeving wordt beschouwd als een bedrijf dat krachtig is en kansen en financiële groei behaalt door de diversiteit van het personeelsbestand. Merk op dat Air Products in veel landen over de hele wereld actief is en carrièrekansen, sollicitatieprocedures en arbeidsvoorwaarden variëren met de wetgeving en gebruiken van het betreffende land.

Solliciteren

U kunt een baan zoeken en erop solliciteren door een bezoek te brengen aan ons Career Centre. Nadat u een profiel in ons systeem hebt aangemaakt en uw resumé hebt geüpload, kunt u solliciteren op al onze vacatures. Na met succes op een positie gesolliciteerd te hebben, ontvangt u een bevestigingspagina.

Sollicitatieoverzicht

Als is vastgesteld dat u voldoet aan de kwalificaties voor de positie waarnaar u hebt gesolliciteerd, zal een lid van ons rekruteringsteam contact met u opnemen (let op: het tijdschema verschilt afhankelijk van de vereisten van de positie) om een afspraak te maken waarin uw achtergrond, ervaring, carrière-interesses en de huidige vacature zullen worden besproken. Als gevolg van het grote aantal sollicitaties, nemen we alleen contact met u op als u bent geselecteerd voor een interview per telefoon of op het kantoor.

Kandidaatinterviews

Als u bent geselecteerd voor een interview, dient u zich voor te bereiden op een gesprek over wat uw vaardigheden en talenten zijn, wat u bereikt hebt, hoe u zich wilt ontwikkelen, wat uw doelstellingen zijn, en wat uw verwachtingen van deze baan zijn. Leer over Air Products door de materialen te bekijken die op deze website staan. Dit is tevens een gelegenheid voor u om meer over ons te weten te komen. Wij houden van tweerichtingsinterviews, dus wees voorbereid om ons enkele vragen te stellen.

Op sommige plaatsen voor sommige posities, kunt u tijdens een interview in ons kantoor gevraagd worden een formulier te ondertekenen waarmee u Air Products toestemming geeft om een antecedentenonderzoek uit te voeren voordat u een baan wordt aangeboden.

Besluitvorming

Als u bent geselecteerd voor een positie, wordt u een baan aangeboden. Afhankelijk van de aard van baan en de locatie, kan het aanbod worden gedaan onder voorwaarde van een gunstig resultaat van een antecedentenonderzoek, medisch onderzoek of andere eisen.

Voor sommige posities zijn aanvullende eisen als gevolg van de speciale aard van het werk. Dit kunnen beroepscertificaten, professionele titels, drugtests of fysieke-prestatietests zijn. Wij zullen u in voorkomende gevallen informeren over dergelijke eisen.

Als u niet geselecteerd bent voor een bepaalde positie, geeft u de moed niet op. We adviseren dat u regelmatig terugkomt en uw profiel actueel houdt en uw resumé opstuurt in het geval u geïnteresseerd bent in een nieuwe positie.

Air Products controleert de identiteit en arbeidsgeschiktheid van personen die zijn aangenomen om in de Verenigde Staten te werken met behulp van de database E-Verify.

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Visit the Career Center

Bezoek ons carrièrecentrum

Begin hier uw carrière bij Air Products.

Air Products uitgeroepen tot 2011/2012 DJSI

Air Products in de wereldwijde top 10% van bedrijven in haar branche.

/
Medewerkers van Air Products

Medewerkers van Air Products (3:09)

Meer diepgang in kennis

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding