Studenten en recent afgestudeerden studenten

Carrières met hoge zichtbaarheid

careers traffic

Ons Europees programma voor afgestudeerden is een strategische investering in onze toekomstige leiders van Air Products. Wanneer u het programma vervoegt, zal u, vanaf de eerste dag aan uitdagende opdrachten kunnen werken. Wij verwachten van jonge afgestudeerden dat ze zin hebben om resultaten en ideeën te genereren en een echte bijdrage te leveren aan de resultaten van het bedrijf. Natuurlijk zal u hiervoor de nodige ondersteuning en begeleiding krijgen om succesvol te zijn. Wij engageren ons om voor jullie een omgeving te voorzien waarin jullie kunnen leren, groeien en ontwikkelen.

Of u nu een bachelor of een master bent, binnen Air Products kunt u verschillende mogelijkheden op uw pad vinden en dit vanaf uw eerste studiejaar tot en met uw doctoraatsstudie Dit is zelfs mogelijk in verschillende Europese landen.

Indien u geïnteresseerd bent in een stage in België, kunt met ons contact opnemen voor verdere informatie.

tell me more (Engelstalig)

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Inzicht in ons Europees Loopbaanontwikkelingsprogramma

Inzicht in ons Europees Loopbaanontwikkelingsprogramma (2:29)

Enkele afgestudeerden spreken over hun deelname aan het loopbaanontwikkelingsprogramma

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding