Deel onze ervaring

Wij nemen uw veiligheid serieus

samenwerken - Joe QuinnJoe Quinn

Joe zegt dat hij alles al heeft meegemaakt en gezien onderweg. Hij is een vrachtwagenchauffeur die industriële gassen aflevert bij klanten in het oosten van Pennsylvania, het zuiden van Connecticut, New Jersey, en New York City en Long Island in New York. Gezien zijn werkgebied, is volgens Joe de grootste uitdaging in zijn werk om de dag veilig door te komen.

Hij beschrijft de houding van zijn bedrijf ten aanzien van veiligheid als “extreem”, maar voegt daar snel aan toe “Dat is maar goed ook”.

Zijn terminal heeft onlangs een zes maanden durende competitie afgerond, genaamd “Gezond is goed”. Het programma voorzag de deelnemers van hulpmiddelen en tips om ze te helpen hun levensstijl te veranderen met als doel hun bloeddruk en lichaamsgewicht te verlagen. Onze chauffeurs veilig thuisbrengen is onze eerste verantwoordelijkheid bij Air Products.


Terug naar Samenwerken

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding