Deel onze ervaring

Wij nemen uw veiligheid serieus

Samenwerken - Sang LeeSang Lee

Als u wilt worden uitgedaagd om beter te worden, hoeft u niet verder te zoeken. Als lid van ons team leert u van onze beste technici, die hun geheimen voor succes met u zullen delen en hard werken om ervoor te zorgen dat u zult slagen.

Sang is een van 's werelds beste technici voor op absorptie gebaseerde technologie. Hij is al jarenlang in dienst van Air Products en de meest recente ontvanger van de hoogste bedrijfsonderscheiding: de "Chairman’s Award for Excellence".

Hij is deels onderzoeker, deels engineer en deels verkoper. Hij heeft samen met ons team in Azië een uitstekend concurrerend geprijsd productaanbod samengesteld. Hij heeft ons geholpen 's werelds best geoutilleerde laboratorium voor absorptietechnologie op te bouwen in Korea. Werk dat onze wereldwijde positie op dit gebied heeft verstevigd. Hij is actief betrokken bij het aanstellen, scholen en ontwikkelen van onze absorptieteams in Korea en China.

Hij is iemand die gelooft in onze mensen, in technologie, teamwerk en een klantgerichte benadering. Hij gelooft ook in u.


Terug naar Samenwerken

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding