Ervaren professionals

Kansen

Of u nu technisch ontwerper, verkoper, financieel analist of IT-professional bent, er is plaats voor u bij Air Products. Het bedrijf zoekt hooggekwalificeerde en ervaren professionals die houden van uitdagingen en kansen.

De ervaring waarnaar wij op zoek zijn, heeft betrekking op een breed scala aan functies bij de volgende bedrijfsonderdelen:

  • Boekhouding en financiën
  • Administratieve professionals
  • Engineering
  • Operationele processen
  • IT
  • Inkoop 
  • Onderzoek en ontwikkeling
  • Verkoop en marketing

Ontwikkeling van uw loopbaan

Wij zijn van mening dat leren een levenslang proces is. Daarom bieden wij u een omgeving waarin u professioneel en persoonlijk kunt groeien. Wij ondersteunen onze medewerkers bij de verdere ontwikkeling van de talenten en vaardigheden die zij meebrengen naar Air Products door het aanbieden van middelen waarmee zij zich volledig kunnen ontplooien.

Air Products University – Begeleidt het permanente leerproces binnen ons bedrijf door middel van elf formeel gestructureerde cursussen voor processen, tools, hulpmiddelen, materialen en curricula. Deze cursussen gaan verder dan conventionele trainingen en omvatten ook informele leermethoden, 'best practices' en de uitwisseling van kennis en ervaring.

Internationaal mentorprogramma -Biedt onze medewerkers de mogelijkheid in contact te komen met een andere persoon en te delen in diens kennis, inzichten, levens- en werkervaring. Leren van de ervaring van anderen is een uitstekende manier om een bedrijfscultuur te leren begrijpen en uw prestaties en kennis verder te ontwikkelen.

Leercommunities om te oefenen – Meer dan 100 communities bieden de leden de kans om informatie uit te wisselen door een omgeving te creëren waarin iedereen in het bedrijf kan leren van de ervaringen van anderen, de kennis van anderen kan gebruiken en kan samenwerken bij gemeenschappelijke projecten.

Vergoeding van cursuskosten -Wij ondersteunen voortgaande educatie als aanpak voor de professionele ontwikkeling van onze medewerkers om hen beter voor te bereiden op de huidige en toekomstige bedrijfsbehoeften.   

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Visit the Career Center

Bezoek ons carrièrecentrum

Begin hier uw carrière bij Air Products.

Air Products uitgeroepen tot 2011/2012 DJSI

Air Products in de wereldwijde top 10% van bedrijven in haar branche.

/
X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding