Innovatieve oplossingen leveren op basis van diepgewortelde waarden

Onze medewerkers, ons productaanbod en de markten waarin we actief zijn, stellen ons in staat om inzicht te verwerven in tal van nijpende maatschappelijke en milieugerelateerde uitdagingen. Het leveren van unieke oplossingen voor deze uitdagingen is een steeds belangrijker steunpilaar geworden voor winstgevende groei en onze reputatie als wereldwijde aanbieder van gassen, materialen, apparatuur en oplossingen. 

Het fundament van Air Products wordt gevormd door een set verankerde waarden. Waarden die aangeven dat wij ernaar streven om door middel van ons gedrag, productaanbod en handelen onze medemensen en het milieu te beschermen en een positieve invloed uit te oefenen op onze gemeenschappen en de wereld om ons heen. 

 

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding