Over ons

Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Met ongeveer 16.000 werknemers en activiteiten in 50 landen, werken wij voor klanten uit de meest uiteenlopende industrieën van voedingsmiddelen en dranken tot medisch, energie en transport. We leveren een uniek assortiment atmosferische gassen en procesgassen, apparatuur en diensten. 

Air Products is opgericht in 1940 en heeft een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve bedrijfscultuur, uitstekende bedrijfsprestaties en zijn aandacht voor veiligheid en milieu. Ons doel is langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en gemeenschappen op basis van menselijke kwaliteiten: inzicht in hun behoeften, op een integere en eerlijke manier zakendoen en de passie tonen om verwachtingen te overtreffen.

Air Products in cijfers

 
$7,5
miljard aan omzet uit doorlopende activiteiten
Circa 16.000
werknemers
Meer dan 50
landen
Beurswaarde
van circa $30 miljard
Meer dan 7
decennia in bedrijf
Meer dan 170.000
klanten
2900
km aan pijpleidingen voor industrieel gas
Meer dan 750
productiefaciliteiten
Meer dan 30
bedrijfstakken bediend
 

 

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Wij zijn Air Products

Air Products beroert het leven van klanten over de gehele wereld.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding