Over Ons

Air Products heeft iedere dag een positieve invloed op het leven van consumenten overal in de wereld. Met 17000 werknemers en bedrijfsactiviteiten in 50 landen, leveren wij onze producten en diensten aan klanten in een groot aantal sectoren, van de levensmiddelen- en drankenindustrie, de sectoren gezondheidszorg en persoonlijke verzorging tot en met energie- en transportsector. We leveren een uniek assortiment luchtgassen, procesgassen, performance materials, apparatuur en diensten.

Air Products is opgericht in 1940 en heeft een reputatie opgebouwd voor zijn innovatieve bedrijfscultuur, uitstekende bedrijfsprestaties en zijn aandacht voor veiligheid en milieu. Ons doel is langdurige relaties op te bouwen met onze klanten en gemeenschappen op basis van menselijke kwaliteiten: inzicht in hun behoeften, op een integere en eerlijke manier zakendoen en de passie tonen om verwachtingen te overtreffen.

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Wij zijn Air Products

Air Products beroert het leven van klanten over de gehele wereld.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding