Geschiedenis van het bedrijf

Woorden als ondernemerschap, verkoop, financiering, engineering en technologie staan centraal in de geschiedenis van Air Products. Net zoals concepten als langdurige relaties met onze klanten en gemeenschappen opbouwen, gebaseerd op een inzicht in hun wensen, integer zaken doen en een passie voor het overtreffen van verwachtingen.

De inleiding op het verhaal over Air Products gaf vorm aan een belangrijk hoofdstuk van de omvattender geschiedenis van de bedrijfstak industriële gassen. In de daaropvolgende decennia dankte het bedrijf veel van zijn successen aan de know-how en de innoverende houding van zijn werknemers—en aan de bereidheid om kansen om te groeien aan te grijpen.


Geschiedenis van het bedrijf
Download PDF (2,6 MB)

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding