Bedrijfsoverzicht

Air Products (NYSE:APD) is een wereldwijd toonaangevend bedrijf dat zich bezighoudt met industriële gassen en dit jaar 75 jaar bestaat. De kernactiviteiten van het bedrijf op het gebied van industriële gassen zijn de levering van atmosferische en procesgassen en het bijbehorende materieel aan productiemarkten waaronder raffinage en petrochemie, metalen, elektronica en voeding en dranken. Daarnaast is Air Products wereldwijd de voornaamste leverancier van procestechnologie en -apparatuur op het gebied van vloeibaar aardgas. De Performance Materials Division van het bedrijf bedient de polyurethaan-, reinigings- en coating-, en lijmindustrie.

De fiscale omzet van het bedrijf in 2016 bedroeg $ 9,5 miljard, en heeft een huidige marktkapitalisatie van circa $ 30 miljard. Circa 17.000 werknemers in 50 landen streven ernaar om Air Products het veiligste en best presterende bedrijf op het gebied van industriële gassen te maken, en duurzame producten en uitstekende service aan te bieden aan alle klanten.

Wij zijn Air Products

Air Products beroert het leven van klanten over de gehele wereld.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding