Bedrijfsoverzicht

Air Products (NYSE:APD) is al meer dan 75 jaar een toonaangevende onderneming voor industriële gassen. De kernactiviteiten van het bedrijf op het gebied van industriële gassen zijn de levering van atmosferische en procesgassen en het bijbehorende materieel aan productiemarkten waaronder raffinage en petrochemie, metalen, elektronica en voeding en dranken. Daarnaast is Air Products wereldwijd de voornaamste leverancier van procestechnologie en -apparatuur op het gebied van vloeibaar aardgas. 

Het bedrijf zag tijdens boekjaar 2017 een omzet van $8,2 miljard uit doorlopende activiteiten en heeft een huidige beurswaarde van ongeveer $35 miljard. Ongeveer 15.000 gepassioneerde, getalenteerde en toegewijde werknemers hebben allemaal hun eigen achtergrondverhaal. Hun drijfveer: het streven van Air Products naar innovatieve oplossingen ten behoeve van het milieu eneen grotere duurzaamheid. Daarnaast gaan zij de uitdaging aan met klanten, gemeenschappen en de wereld.

Wij zijn Air Products

Air Products beroert het leven van klanten over de gehele wereld.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding