Company Overview

Air Products (NYSE:APD) is al bijna 80 jaar een toonaangevende onderneming voor industriële gassen. Met de focus op energie, milieu en andere opkomende markten, levert het bedrijf essentiële industriële gassen en gerelateerde apparatuur aan tientallen industrieën, waaronder raffinage, chemie, metalen, elektronica, en de levensmiddelenindustrie.  Daarnaast is Air Products wereldwijd de voornaamste leverancier van procestechnologie en -apparatuur op het gebied van vloeibaar aardgas. Het bedrijf ontwikkelt, ontwerpt, bouwt, beheert en exploiteert een aantal van 's werelds grootste industriële gasprojecten, waaronder vergassingsprojecten die overvloedige natuurlijke bronnen duurzaam omzetten in syngas voor de productie van hoogwaardige energie, brandstoffen en chemicaliën.

Het bedrijf zag tijdens boekjaar 2018-2019 een omzet van $8,9 miljard dollar uit doorlopende activiteiten in 50 landen en heeft een huidige beurswaarde van ongeveer 50 miljard dollar. Meer dan 17.000 enthousiast, getalenteerde en toegewijde medewerkers met verschillende achtergronden worden gedreven door het hogere doel van Air Products om innovatieve oplossingen te ontwikkelen die het milieu ten goede komen, duurzaamheid vergroten en die gericht zijn op de uitdagingen waar klanten, gemeenschappen en de wereld mee te maken krijgen.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding