Company Overview

Air Products (NYSE:APD) is al meer dan 75 jaar een toonaangevende onderneming voor industriële gassen. De kernactiviteiten van het bedrijf op het gebied van industriële gassen zijn de levering van atmosferische en procesgassen en het bijbehorende materieel aan productiemarkten waaronder raffinage en petrochemie, metalen, elektronica en voeding en dranken. Daarnaast is Air Products wereldwijd de voornaamste leverancier van procestechnologie en -apparatuur op het gebied van vloeibaar aardgas. 

Het bedrijf had in 2018 een fiscale omzet van 8,9 miljard dollar uit doorlopende activiteiten in 50 landen en heeft een huidige beurswaarde van ongeveer 50 miljard dollar. Meer dan 17.000 gepassioneerd, getalenteerde en toegewijde medewerkers met verschillende achtergronden worden gedreven door het hogere doel van Air Products om innovatieve oplossingen te creëren die het milieu ten goede komen, de duurzaamheid verbeteren en de uitdagingen aan te gaan waarmee klanten, gemeenschappen en de wereld worden geconfronteerd.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding