Zorg
dragen voor onze werknemers, onze klanten en de gemeenschappen waarin we leven.


Air Products bouwt aan een cultuur van veiligheid, eenvoud, snelheid, en zelfvertrouwen. Ons doel is «nul» ongelukken en «nul» incidenten. We zijn toegewijd aan de ontwikkeling van onze mensen, de ondersteuning van onze gemeenschappen, de betrokkenheid van onze leveranciers en het behoud van onze integriteit.

  • 10de verjaardag Safety Week – De Safety Week is een jaarlijks programma, die zijn 10de verjaardag viert. Tijdens dit programma blikken we terug op onze veiligheidsprestaties van het voorbije jaar, we delen ervaring en kennis en leren hieruit. We focussen ons op alle aspecten rond veiligheid en werken aan mogelijke verbeterpunten door middel van discussies, presentaties en praktijkgerichte sessies.
  • Life Saving Behaviours (LSB) – Deze procedures dragen bij tot het voorkomen van ongevallen en kunnen bijgevolg levens redden.
  • Naleving van de Air Products’ Gedragscode door iedere werknemer – Wij houden ons aan de hoogste normen en waarden wat integriteit betreft – Ethisch gedrag en trouw zijn aan ons woord in alle zakelijke interacties.
  • Virgin Pulse Global Challenge – Een wereldwijd gezondheidsprogramma met als doel het lichamelijke en psychologische welzijn van onze werknemers te verbeteren.

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding