Analyselaboratoria

Wij begrijpen dat u ongeacht uw sector en analysetechniek, of dit nu GC, HPLC, GC-MS, LC-MS, ICP-OES, ICP-MS of AAS is, wilt kunnen vertrouwen op uw speciaalgasvoorziening.

Onzuiverheden in het gebruikte gas kunnen de nauwkeurigheid van uw analysen in hoge mate beïnvloeden en tot aanzienlijke problemen met analyseapparatuur leiden, zoals een verhoogde basislijnruis in gaschromatografie.

Ons team van experts adviseert u graag over het juiste speciaalgas met de optimale zuiverheidsgraad of de optimale mengselsamenstelling voor uw toepassing. Bovendien zorgen zij ervoor dat het gas tijdig en in de beste leveringsvorm voor uw behoeften wordt aangeleverd.

Het assortiment Experis®-speciaalgassen van Air Products is specifiek ontwikkeld voor gebruikers die zich bezighouden met analysen en omvat gassen, gasmengsels en gasverwerkingsapparatuur met een ultrahoge zuiverheid. Onze gepatenteerde BIP®-technologie biedt de hoogste zuiverheidsgraden in argon, stikstof, helium en waterstof voor de meest veeleisende analytische toepassingen. Het uitgebreide assortiment kalibratiegasmengsels en geaccrediteerde gasmengsels van Air Products wordt samengesteld uit een grote verscheidenheid aan componenten, met concentraties in deeltjes per miljard (ppb, of 'parts per billion'). Dit productaanbod biedt de benodigde mengselstabiliteit, certificering en traceerbaarheid voor de meest veeleisende behoeften. Ons assortiment gasverwerkingsapparatuur omvat hoogwaardige reduceertoestellen, spruitstukken, afsluiters en purgesystemen.

Contactgegevens

Droogijs bestellen

Via ACP, een bedrijf van Air Products

Analytical Insights

Analytical Insights (17:58)

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gaschromatografie

BIP®-technologie

de standaard voor ultrazuivere gassen

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding