Toepassingen in analyselaboratoria

Door het grote aantal analytische technieken en toepassingen dat wordt gebruikt in uiteenlopende sectoren, kan het kiezen van het juiste speciaalgas en de juiste cilinderapparatuur voor optimale analyseresultaten een moeilijk proces zijn. Het Experis®-assortiment speciaalgassen en gasverwerkingsapparatuur biedt, in combinatie met ons deskundige advies, een breed scala aan ultrazuivere gassen, gasmengsels en cilinderapparatuur voor de meest veeleisende analytische toepassingen.

Hieronder vindt u koppelingen naar de tegenwoordig meest gebruikelijke analysetoepassingen. Elke toepassing wordt afzonderlijk toegelicht en het bijbehorende gas en de apparatuur die u mogelijk nodig hebt, worden vermeld. Neem contact met ons op wanneer u advies van experts nodig hebt over het meest geschikte gas en de optimale apparatuur voor uw toepassing.

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Analytical Insights

Analytical Insights (17:58)

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van gaschromatografie

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding