Verbeterde technologie voor olie- en gasproductie

Luchtscheiding voor stikstofinjectie: dit algemene stroomdiagram toont de gangbare procesblokken voor stikstofinjectie. Air Products heeft ervaring met het bouwen van luchtscheidingsinstallaties op afgelegen locaties zonder nutsvoorzieningen, die een afzonderlijk 'nutseiland' noodzakelijk maken. Air Products levert luchtscheidingsinstallaties en toevoersystemen.
Dit algemene stroomdiagram toont de procesblokken voor de stikstofterugwineenheid (NRU), die kunnen worden aangepast om optimaal in de behoeften van de klant te voorzien. De installatie maakt uw koolwaterstoffen verkoopbaar. De verwijderde stikstof kan worden afgevoerd of worden gerecycled voor verbeterde olieproductie. Air Products heeft de juiste NRU voor uw behoeften.
In olie- en gasvelden wordt door middel van stikstofinjectie de brondruk in stand gehouden, waardoor aardgas, vloeibaar aardgas (NGL) en ruwe olie rechtstreeks kunnen worden gewonnen. Bij sommige projecten moet de stikstof kunnen worden gescheiden van het gas uit het veld om de BTU-waarde te verhogen. Voor dit doel worden stikstofverwijderingseenheden ingezet.Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding