Intern transport

Man die vorkheftruck bijvult met H2-brandstof Tegenwoordig gaat elk uur dat wordt besteed aan het vervangen, opladen en onderhouden van de loodzuurbatterijen van vorkheftrucks ten koste van de productiviteit. Er is nu echter een alternatief. Waterstofcellen kunnen de processen in het kader van materiaalhantering optimaliseren door middel van superieure prestaties die bijdragen aan een verhoging van de productiviteit. Air Products levert de waterstofvoorziening en de tankstation-infrastructuur voor de brandstofcel-powerpacks, die een directe vervanging vormen voor de industriële batterijen die in vorkheftrucks, AGV's en andere voertuigen voor materiaalhantering worden gebruikt.

De geïntegreerde waterstoftankstations met brandstofcel-powerpacks van Air Products bieden tal van voordelen:

  • Het tijdrovende opladen en vervangen van batterijen behoort tot het verleden. De voertuigen worden één of twee keer per dag van nieuwe brandstof voorzien en kunnen binnen drie tot vijf minuten worden bijgetankt.
  • Er wordt een constante spanning geproduceerd, waardoor de industriële voertuigen de gehele werkdag dezelfde snelheid kunnen aanhouden
  • De enige emissie uit waterstofcellen is water.

  

 

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding