Extra olie- en aardgaswinning

Air Products heeft bijna 50 jaar ervaring in de levering van gassen en apparatuur voor projecten voor extra oliewinning en heeft uitgebreide ervaring in zowel stikstofinsinjectie en stikstofafscheiding. Zo hebben onze luchtscheidingsinstallaties (ASU's) bijvoorbeeld het meest stikstofrijke aardgas verwerkt, zowel met vast als met variabel stikstofgehalte. Air Products is wereldleidend en blijft betrokken bij het ontwikkelen van projecten voor extra olie- en gaswinning, vanaf de fases voorstudie en haalbaarheidsonderzoek tot en met de levering van volledige apparatuur en /of diensten.

Voor meer informatie over extra olie- en gaswinning, klik hier: 
Technologie-
markten

 

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding