Productie door teerzanden

Teerzanden bestaan uit bitumen, zand, water en klei, welke materialen eerst fysiek moeten worden gescheiden alvorens ze verder te verwerken. Het afgescheiden bitumen wordt tot synthetische ruwe olie verwerkt m.b.v. verschillende technieken zoals verkooksen en hydrokraken, waarbij waterstof nodig is om de transformatie af te ronden. Met extra waterstof wordt de synthetische ruwe olie verder geraffineerd tot producten met toegevoegd waarde, zoals benzine- en dieselbrandstof. Opwerk- en raffinage-installaties moeten op een betrouwbare manier van waterstof worden voorzien om de brandstoffenproductie te maximaliseren, en Air Products staat in deze branche zowel bekend om de betrouwbare en veilige productie van waterstof als om overige diensten voor het onderhoud aan en veilige verwerking door opwerkingsinstallaties, pijpleidingen en raffinaderijen.

Lees de persberichten

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Bitumen opwerken met behulp van Air Products' waterstof...

Geleverd via pijpleiding of vanaf een speciaal daarvoor gebouwde installatie vlakbij uw terrein.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding