Olie en gas - Offshore

Air Products levert complete gasoplossingen voor de internationale offshore-industrie. Dankzij meer dan dertig jaar expertise en marktkennis leveren wij wereldwijd gassen zoals stikstof, helium en duikmengsels, en profiteert u van hogere kwaliteit en verbeterde veiligheid. Onze klanten over de hele wereld gebruiken de offshoretechnologie van Air Products voor verkenning, duiken met zuurstoftanks, fabricage en productie, alsmede voor inspecties, reparaties en onderhoud onder water (IRM). Commerciële duikers vertrouwen op de zuiverheid en nauwkeurigheid van onze duikmengsels, terwijl onderwaterlassers profiteren van onze betrouwbare kwaliteitsgassen. Onze speciale gassen worden toegepast in analyses en kalibraties in laboratoria.

Zie de volgende items voor meer informatie over de door Air Products ontwikkelde stikstofsystemen voor de offshore olie- en gasindustrie:
Stikstof offshore
Membraanscheiders en -systemen

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Air Products Gassen voor de offshore-industrie

Wij staan u altijd terzijde!

Kennis van uw bedrijf

is voor onze experts een tweede natuur

Kennis van uw bedrijf

Ongeacht waar u aan werkt

Kennis van uw bedrijf

Ongeacht waar u bent

Kennis van uw bedrijf

Onze experts staan voor u klaar

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding