Olieveldservices

Met de toenemende booractiviteit in tight gas, gasschalie en kolenbedmethaan neemt de vraag naar olieveldservices toe. Met productiefaciliteiten voor vloeibare stikstof op strategische locaties kan Air Products een reagerende, betrouwbare bron aanbieden van de stikstof dat u nodig hebt voor fracturing, coil tubing, jetting, snubbing en andere toepassingen.

Air Products fabriceert aangepaste stikstofproductie-eenheden op basis van een membraan voor olieveld-, bronservice- en pijpleidingservicebedrijven. Er kan worden voldaan aan diverse codevereisten, waaronder offshore-certificeringen. Neem contact met ons op voor een oplossing die aan uw vereisten voldoet.
 

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Olie- en aardgaswinning d.m.v. fracking

Stikstoflevering voor onconventionele aardgasproductie.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding