Waterstofbrandstof Veiligheid

Alle brandstoffen zijn ontvlambaar, ook waterstof. De verbrandingseigenschappen van waterstof verschillen echter van die van andere brandstoffen. Wanneer richtlijnen voor de veilige opslag, hantering en een veilig gebruik van waterstof in acht genomen worden, kan deze stof even veilig worden gebruikt als andere brandstoffen.

Air Products beschikt over een ongeëvenaarde reputatie op het gebied van veiligheid voor wat betreft productie, opslag, hantering en verspreiding van waterstof en andere gassen. We hebben meer veiligheidsgerelateerde onderscheidingen gekregen dan enige andere producent van industrieel gas en hebben een toonaangevende rol aangenomen bij het ondersteunen van gebruikers van waterstofbrandstof in het veilige gebruik van waterstof.

Informatie betreffende veiligheid en hantering

Informatie betreffende veiligheid en hantering is te vinden in de veiligheidsinformatiebladen en safetygrams voor waterstof.

Trainingsprogramma's voor waterstofveiligheid

Air Products heeft jarenlange ervaring met de productie en hantering van waterstof. Op basis van deze ervaring bieden wij diverse trainingsprogramma's aan voor het veilig hanteren van waterstof. Door deel te nemen aan deze programma's, verkrijgt u uitgebreide informatie, van de algemene hantering en veiligheid van waterstof tot meer gedetailleerde instructies over het veilig hanteren, ontwerpen en bedienen van waterstofsystemen.


Beschikbare cursussen

Gangbare misvattingenTerug naar waterstofenergie

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding