Dranken

De toepassing van gassen is gangbaar in de drankensector. Of u nu dranken van koolzuur wilt voorzien, de houdbaarheid wilt verlengen of u op een duurzamere toekomst wilt richten, de Freshline®-aanbiedingen van Air Products kunnen u de juiste oplossingen bieden. Er zijn ontelbare toepassingen. Wij kunnen u op de volgende wijzen ondersteunen:

  • Besparingen op distributiekosten te realiseren met distributietechnologie met vloeibare stikstof om PET-flessen te versterken
  • De houdbaarheid te verlengen en de presentatie van dranken te verbeteren door zuurstof te verdrijven tijdens het inertiserings- of purgeproces
  • Dunnere verpakkingen te gebruiken, waarbij vacuüm nog maar moeilijk is te gebruiken

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

CO2 bestellen

Via ACP, een bedrijf van Air Products

Voedingsgassen en oenologie

Voedingsgassen en oenologie (1:35)

Ontdek waarom vele wijnproducenten gebruik maken van gassen. Onze Spaanse expert in œnologie let het uit.

Gebruik van vloeibare stikstof in dranken

LIN-druppels bieden voordelen voor bottelaars van dranken.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding