Vis/zeevruchten

Vis- en zeevruchten zijn in toenemende mate populair geworden als keuze van de consument voor een gezond en gevarieerd dieet. De uitdaging voor voedingsmiddelenverwerkers is te zorgen dat deze delicate producten hun smaak en kwaliteit behouden, helemaal tot het moment dat ze worden gegeten. De voedselveilige Freshline-gassen en apparatuur van Air Products kunnen u ondersteunen met innovatieve systemen voor invriezen en conserveren, om u te helpen productiesnelheden en capaciteiten te verbeteren, uw opbrengst te verbeteren en kwaliteit te leveren tegen lagere kosten. Wij u op de volgende wijzen ondersteunen:

  • Uw producten continu of batchgewijs te koelen of in te vriezen
  • Producten met toegevoegde waarde te maken, zoals geknede, gemarineerde of panklare producten
  • Efficiënte oplossingen met IQF (Individually Quick Frozen) te leveren om vorm, structuur en smaak te behouden, zelfs wanneer het door een saus wordt bedekt of een grote hoeveelheid water bevat. 

Voor de visverwerkende industrie omvat dit oplossingen voor invriezen en diepkoelen, die u kunnen helpen een hoge mate van IQF te bereiken – waardoor elk afzonderlijke stukje zeevrucht zijn eigen vorm, structuur en smaak kan behouden. Dit kan zelfs plaatsvinden wanneer het voedingsmiddel door een saus wordt bedekt of een grote hoeveelheid water bevat.

Freshline®-technologieën voor de verwerking van vis en zeevruchten
Download PDF (2,774 kB)

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

IQF vriezen.  Hoe werkt het?

IQF vriezen. Hoe werkt het? (1:32)

Productie van hoge IQF kwaliteitsproducten of coating

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding