Fruit/groenten

Voedselveilige gassen worden op grote schaal gebruikt in de fruit- en groente-industrie, voor een groot aantal verschillende toepassingen, waaronder MAP, koelen en invriezen. Fruit en groente beginnen al tekenen van bederf te vertonen lang voordat dat bij de meeste andere voedingsmiddelen het geval is en komen daarom het eerst in aanmerking voor het gebruik van MAP-gassen, waarmee de houdbaarheid van bepaalde verse producten aanzienlijk kan worden verlengd. Als u fruit en groente invriest of de mogelijkheid hiervan onderzoekt, bieden de Freshline® oplossingen voor langer invriezen van Air Products u een innovatieve en zeer veelzijdige oplossing voor uw processen, of u nu IQF-producten of niet-IQF-producten verwerkt of een vriezer nodig hebt voor het invriezen van partijen of voor continu invriezen.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

IQF vriezen.  Hoe werkt het?

IQF vriezen. Hoe werkt het? (1:32)

Productie van hoge IQF kwaliteitsproducten of coating

Waarom invriezen met stikstof?

Waarom invriezen met stikstof? (3:25)

Chris Johnson licht de voordelen van het gebruik van stikstof in toepassingen voor verwerking van voedingsmiddelen toe.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding