De Freshline®-gassen en -apparatuur van Air Products kunnen worden gebruikt voor zeer uiteenlopende vries-, diepkoel- en verpakkingstoepassingen. Lifestyles en gewoontes van de klant veranderen continu en deze veranderingen hebben belangrijke gevolgen voor de manier waarop vlees en gevogelte worden bereid. Er is toenemend vraag naar voorverpakte gemaksmaaltijden, producten in sauzen, kant-en-klare samenstellingen en andere hoogwaardige producten. Air Products levert flexibele systemen voor het efficiënt en effectief invriezen, koelen en verpakken van uw vlees- en gevogelteproducten tegen lage kapitaalkosten. Onze cryogene systemen kunnen u helpen de productkwaliteit te verhogen – smaak, textuur en uiterlijk – door dehydratie van het product, kristalgroei en druppelverlies te minimaliseren en door lopende bandresten te verminderen. Cryogene systemen kunnen u ook helpen de opbrengst te verhogen, en verbeteren daarmee de algehele winstgevendheid van uw proces. Onze gassen spelen een rol tijdens de gehele verwerking van productie tot consumptie, waaronder de levering van gassen voor verdoven met geregelde atmosfeer (CAS) van pluimvee tot en met het verpakken van het gerede vlees- of gevogelteproduct. Wij u op de volgende wijzen ondersteunen:
- Uw producten continu of in batch te koelen of in te vriezen
- Met toegevoegde waarde en afzonderlijk snel ingevroren (IQF) te produceren
- IQF-producten met sauzen te produceren of te coaten
- Te korstvriezen om product in plakjes met een hoge kwaliteit te produceren
- Uw producten te mixen of te vormen
- De houdbaarheid van uw levensmiddelen te verlengen
- Gassen en kennis van verdoven met geregelde atmosfeer (CAS) van pluimvee te leveren
Freshline®-technologieën voor de verwerking van gevogelte
Download PDF (1,253 kB)
Freshline®-technologieën voor de verwerking van vlees
Download PDF (3,642 kB)