Kant-en-klaarmaaltijden

De Freshline®-gassen en -apparatuur van Air Products kunnen worden gebruikt voor zeer uiteenlopende vries-, diepkoel- en verpakkingstoepassingen. De sector voor kant-en-klaarmaaltijden en andere speciale producten, zoals hapjes, maakt een sterke groei door dankzij de toegenomen vraag naar panklare maaltijden, exotische maaltijden, producten in sauzen en andere hoogwaardige producten. Air Products biedt een breed scala aan flexibele cryogene systemen om uw kant-en-klaarmaaltijden tegen lage investeringskosten efficiënt en effectief in te vriezen, te diepkoelen en te verpakken, waardoor een hoge productkwaliteit ontstaat en u uiterst innovatieve producten met een toegevoegde waarde kunt produceren.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

IQF vriezen.  Hoe werkt het?

IQF vriezen. Hoe werkt het? (1:32)

Productie van hoge IQF kwaliteitsproducten of coating

Waarom invriezen met stikstof?

Waarom invriezen met stikstof? (3:25)

Chris Johnson licht de voordelen van het gebruik van stikstof in toepassingen voor verwerking van voedingsmiddelen toe.

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding