Sauzen / vloeibare voedingsmiddelen

Het Freshline®-systeem voor continue sauskoeling van Air Products is ontworpen ter ondersteuning van de gestegen vraag naar panklare maaltijden, exotische maaltijden, fusion, producten in sauzen en andere hoogwaardige producten. Deze unieke oplossing maakt gebruik van het grote vermogen van stikstof om vele soorten vloeistoffen en halfvloeistoffen snel en voordelig te koelen. Producten zoals sauzen, vleessauzen, vla, puree en gemengde maaltijden kunnen direct na verhitting worden diepgekoeld, waardoor de temperatuur aanzienlijk afneemt. Het verwijderen van warmte uit het product maakt deel uit van de processtap en wordt uitgevoerd voordat de volgende processtap, zoals mengen, verpakken of invriezen, wordt ingezet, zodat de cyclustijden aanzienlijk kunnen worden verkort.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

Optimalisatie van producttextuur: kloppen, beluchten, verharden enz.

Optimalisatie van producttextuur: kloppen, beluchten, verharden enz. (1:29)

Bereik de perfecte producttextuur dankzij voedingsgassen

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding