Primair glas

In de wereldwijd concurrerende omgeving van vandaag de dag hebt u de beste technologieën in uw glasoven nodig en een ervaren leverancier die deze veilig en doelmatig kan implementeren. Air Products levert al ruim vijftig jaar innovatieve oplossingen aan producenten van primair glas. Ongeacht of het gaat om onze oorspronkelijke Cleanfire®-branders, die de norm hebben gesteld binnen de industrie, of om onze innovatieve Cleanfire® HGM™ hybride glassmeltoven: wij gaan door met het leveren van hypermoderne oplossingen voor uw glassmeltactiviteiten. De glasproducenten in dit segment worden onderverdeeld in vier belangrijke deelsegmenten: glasverpakkingen, floatglas, glasvezels en speciaalglas. Air Products levert gassen, technologie en apparatuur voor de volgende oventypen:

  • Regeneratieovens met zijbranders
  • Regeneratieovens met hoofdbranders
  • Recuperatieovens
  • Unit-smeltovens
  • Elektrische smeltovens

Onze industriespecialisten kunnen u ondersteunen bij de levering en het gebruik van stikstof, waterstof, helium, argon en andere industriële gassen en speciale gassen voor aanvullende processen op het gebied van smelten en raffineren, vormen en assembleren. Selecteer voor meer informatie een van de onderstaande toepassingen.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding