Vrije tijd/recreatie

Air Products is de grootste leverancier van helium ter wereld. Wij hebben een innovatieve reputatie opgebouwd op het gebied van gas en cilinders voor het opblazen van heliumballonnen.

We bieden de beste oplossingen voor elke gelegenheid, van kleine familiefeestjes tot grote decoratie- of promotie-evenementen. Onze klanten zijn verzekerd van betrouwbare en deskundige service.

Ons toegewijde team van heliumballonexperts kunnen u adviseren over het type cilinder dat u nodig hebt, uw bestelling plaatsen en ervoor zorgen dat u uw ballongas op tijd krijgt.

Opblazen van ballonnen

Ons Balloonium®-cilinderassortiment is kleiner en lichter dan gebruikelijk in deze sector en is verkrijgbaar bij onze ballongasverkopers in het hele land. 

Contactgegevens

Droogijs bestellen

Via ACP, een bedrijf van Air Products

Balloonium cilinders met helium

Voor het vullen van ballonnen
Veilig en eenvoudig

Cryotherapie

Veilige Whole Body Cryotherapie met gebruik van stikstof

Balloonium® brochure

Gas dat lichter is dan lucht, in de lichtste cilinder ooit!

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding