Gezondheidszorg

Air Products is al lange tijd de voorkeursleverancier van medische instellingen in tal van landen over de gehele wereld.

Al meer dan 60 jaar leveren wij medische gassen en cryogene diensten voor MRI-toepassingen aan ziekenhuizen en zorginstellingen. Daarnaast worden wij algemeen erkend als marktleider in de VS op het gebied van naleving van de voorschriften met betrekking tot medische zuurstof. Voor MRI-toepassingen leveren wij aan 4500 klantlocaties in de VS en bijna 7500 locaties wereldwijd, waarbij onze servicebeschikbaarheid meer dan 99% bedraagt.

Ongeacht in welk gedeelte van de wereld we actief zijn, onze belangrijkste doelstelling is het bieden van oplossingen die beantwoorden aan de behoeften van zorgverleners en hun patiënten: snel, efficiënt en veilig. Zorg en inzet vormen de kern van onze relaties met klanten.

Contactgegevens

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding