Metaalindustrie

Air Products kan de metaalsector een compleet assortiment hoogwaardige, normconforme gassen bieden voor kwalitatief hoogstaande las- en snijdwerkzaamheden met betere resultaten, ongeacht de eisen van de toepassing.

Ons assortiment beschermgassen overtreft de eisen van alle van toepassing zijnde nauwkeurigheidsnormen voor gaskwaliteit en gasmengsels, en omvat alle genormeerde lasmengsels.

De Maxx®-beschermgassen zijn ontwikkeld volgens strenge testprocedures onder praktijkomstandigheden. Maxx®-gassen leveren de beste prestaties, inclusief een hogere laskwaliteit en hogere lassnelheden, om uw productiviteit te maximaliseren, de efficiëntie te verhogen, de uitval te verminderen en uw werkomgeving te verbeteren.

Onze gassen zijn leverbaar in een breed scala aan cilinders, cilinderpakketten en (cryogene) vloeistofvaten van verschillende afmetingen. Zo is bijvoorbeeld onze revolutionaire Integra®-cilinder voorzien van een ingebouwd reduceertoestel, gemakkelijker en veiliger te hanteren, terwijl de levensduur meestal langer is dan van een traditionele cilinder.

Contactgegevens

Veilig zuurstof-acetyleen gebruiken

Informatie over veilig gebruik van zuurstof en acetyleen door vakkundige gebruikers

European Grant Award voor het Grade2XL Project

Onze expertise en technologie leiden tot innovatieve oplossingen

Resource Center

Onze oplossingen voor de Metaalverwerkende Industrie

De Integra®-cilinder

Een revolutie in lasveiligheid (2,1 MB)

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding