Wat onze klanten over ons zeggen

"Iedereen kan moleculen leveren. De technische aftersales ondersteuning van Air Products is fenomenaal. Hun ingenieurs hebben ons erg geholpen bij het optimaliseren van ons zuurstofgas."

– Stan Albrecht, Plant Engineer 

 

"Een betrouwbare aanvoer is voor ons essentieel, want uitval kost ons veel geld. Het feit dat Air Products dicht bij ons is met 24/7 ondersteuning is een grote hulp."

– Doug Mougey, Purchasing Supervisor

 

"Wij zijn van mening dat Air Products toonaangevend is op het gebied van zuurstofverrijkingstechnologie dankzij hun kennis, ervaring en professionele benadering. Vanaf het installeren van de apparatuur tot en met het gebruik van de installatie, de trainingen en continue ondersteuning heeft Air Products al onze verwachtingen overtroffen en blijft het bedrijf indruk maken."

– John Carlill, Managing Director

 

"Air Products heeft meer ervaring in onze sector dan andere leveranciers. En ze bekommeren zich echt om wat wij doen en proberen zoveel mogelijk over ons te leren."

– Tim Menke, Corporate Process Engineer

 

"Een van de redenen voor onze terugkeer [nadat we op een andere leverancier waren overgestapt] is de uitstekende reputatie van Air Products als betrouwbare leverancier en het hoge technische niveau waarop wij een beroep kunnen doen. Snel reageren is één ding, maar we krijgen ook de juiste antwoorden en kunnen met de juiste mensen praten."

– Tony McLaughlin, VP Sales

 

"Uw salesteam nam de tijd om onze behoeften te begrijpen en daaraan tegemoet te komen met de nadruk op veiligheid, betrouwbaarheid en concurrentievermogen. U hebt zich veel moeite getroost om ons vertrouwen te winnen voordat er zelfs maar een contract was ondertekend… en de geboden klantenservice was van een niveau dat uniek is in de industrie."

– Charles Molina, President

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding