Lucht- en ruimtevaartindustrie

In de loop van meer dan 50 jaar zijn metaalbewerkingsbedrijven en metaalproducenten gaan vertrouwen op de industriële gassen, gasatmosferen, membraanscheiders en technische ondersteuning van Air Products als hulp bij het verbeteren van productkwaliteit, het reduceren van uitval, het verlagen van de bedrijfskosten en het verbeteren van de werkomgeving. Wij bieden u een volledig assortiment hoogwaardige en industriële gassen, gasverwerkingsapparatuur en -technologie en mondiale leveringscapaciteit. Selecteer uw segment uit onderstaande lijst voor diepgaandere informatie.

Verder leveren wij een volledig assortiment hoogwaardige en industriële gassen voor vele andere toepassingen, waaronder:

  • waterstof en zuurstof voor raketaandrijving
  • stikstof voor autoclaven en milieutestruimtes, windtunnels, akoestisch testen en lasertesten en onder druk brengen en purgen
  • helium voor supergeleiders, lekdetectie, hogedrukpompsystemen, zeppelins, weerballonnen en het onder druk brengen en purgen van brandstofsystemen voor raketten en ruimtevaartuigen

Ga naar de pagina's over onze producten voor meer informatie over onze gassen en gasverwerkingsapparatuur en -technologie en over onze mondiale leveringscapaciteit.

Lucht- en ruimtevaartindustrie Segmenten

Contactgegevens

Video over thermisch spraykoelen

Video over thermisch spraykoelen (2:53)

Vloeibare stikstof kan u helpen sneller te werken met minder verspilling van energie en procesgas.

Metal Fabrication

Microbulk-gasleveringen

Een kostenbesparend, betrouwbaar alternatief voor cilinders (981 kB)

Kennis van uw bedrijf

is voor onze experts een tweede natuur

Kennis van uw bedrijf

Ongeacht waar u aan werkt

Kennis van uw bedrijf

Ongeacht waar u bent

Kennis van uw bedrijf

Onze experts staan voor u klaar

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding