Metaalindustrie

Air Products biedt een compleet assortiment hoogwaardige en industriële gassen voor de lucht- en ruimtevaartindustrie. Onze lasgassen van hoge kwaliteit leveren betere resultaten, ze helpen de productiviteit te verhogen, de bedrijfskosten te verlagen en de kwaliteit te verbeteren.

Ons assortiment beschermgassen overtreft de eisen van alle van toepassing zijnde nauwkeurigheidsnormen voor gaskwaliteit en gasmengsels, en omvat alle genormeerde lasmengsels.

De Maxx®-beschermgassen zijn ontwikkeld volgens strenge testprocedures onder praktijkomstandigheden. Maxx®-gassen leveren de beste prestaties - waaronder een betere laskwaliteit en hogere lassnelheden - voor een maximale productiviteit en een betere werkomgeving.

Onze gassen zijn leverbaar in een breed scala aan cilinders, cilinderpakketten en (cryogene) vloeistofvaten van verschillende afmetingen. Zo is bijvoorbeeld onze revolutionaire Integra®-cilinder voorzien van een ingebouwd reduceertoestel, gemakkelijker en veiliger te hanteren, terwijl de levensduur meestal langer is dan van een traditionele cilinder.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

De Integra®-cilinder

Een revolutie in lasveiligheid (2,1 MB)

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding