Auto's op waterstof

Waterstofauto van Air Products Als brandstof biedt waterstof veel voordelen boven andere alternatieve brandstoffen. Hij heeft de schoonste verbranding en is de eenvoudigste en de meest efficiënte brandstof. Hij kan worden gebruikt in voertuigen met een brandstofcel voor de schoonste optie, of in verbrandingsmotoren met aanzienlijk verlaagde emissies. Voertuigen met een brandstofcel die waterstof omzetten in elektriciteit zijn niet-vervuilend, stiller en tot drie keer efficiënter dan dieselmotoren. Air Products bekleedt een leidende positie in het ontwikkelen van de waterstofinfrastructuur die nodig is om deze nieuwe voertuigen van brandstof te voorzien.

Contactgegevens

Er is een fout opgetreden. Corrigeer de gemarkeerde velden.
To request a quote or for more information about Air Products, please fill out the form below, and an Air Products representative will contact you shortly.
Please use the form below to contact us.

Wat kunnen wij voor u beantwoorden?

  1. Welk type aanvraag?

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding