Nieuw!
Freshline® EF-tunnelvriezer
Compact en gebruiksvriendelijk

Freshline® IQF+ tunnelvriezer

De nieuwste aanwinst in het assortiment IQF-vriezers, de Freshline® IQF+ vriezer, biedt de ultieme efficiëntie voor IQF-vriezen (snel invriezen van afzonderlijke producten). Deze vriezer is speciaal ontwikkeld voor het invriezen van grote hoeveelheden hoogwaardige IQF-producten terwijl de kosten tot een minimum worden beperkt.

Meerdere transportbanden zorgen er door middel van zachte draaiende bewegingen voor dat afzonderlijke producten niet aan elkaar gaan vastzitten. Het resultaat is een consistente, betrouwbare, hoogwaardige invriezing van producten met behoud van smaak, textuur en vochtgehalte, en zonder gewichtsverlies.

De Freshline® IQF+ beschikt ook over speciaal ontworpen, ingebouwde ventilatoren die de verdampte vloeibare stikstof door de gehele tunnel verspreiden. Dit optimaliseert het vriesproces en beperkt de bedrijfskosten tot een minimum.

Freshline® IQF+ tunnel freezer


Video

Video of Freshline® IQF+ Tunnel Freezer

Freshline® IQF+ tunnelvriezer

Ontdek in deze korte video wat onze nieuwe Freshline® IQF+ vriezer tot een van de meest efficiënte oplossingen op de markt maakt.

Meer video´s →


Literatuur

Freshline® IQF+ tunnelvriezer

Wanneer efficiëntie en hoogwaardige IQF essentieel zijn.

Download PDF

Veelgestelde vragen

Klik hier voor het antwoord op de meest voorkomende vragen.
tell me more →

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding