Gasmengsels, testgassen, kalibratiegassen, draaggassen

Gasmengsels, testgassen, kalibratiegassen, draaggassen: Ontdek ons uitgebreid aanbod specialiteitsgassen

Optimale resultaten voor al uw analytische toepassingen! Ontdek ons aanbod:

Ultra hoogzuivere gassen

Al onze UHP-gassen worden geleverd met een certificaat dat de maximale onzuiverheidsniveaus documenteert en zijn ISO 9001-gecertificeerd.
Lees meer →


Gasmengsels

Procesmengsels in cilinders en pakketten. Mengsels die worden geproduceerd met een analytische controle van de kritieke onzuiverheden in batches voor algemeen procesbeheer.

Gecertificeerde kalibratiegassen (vloeibaar of gasvormig) in standaard gascilinders met een vuldruk tot 200 bar en een zeer hoge nauwkeurigheid - voor het kalibreren van analyseapparaten of -instrumenten volgens een gespecificeerde norm.

Geaccrediteerde mengsels met een extreem hoge specificatie voor de meest veeleisende toepassingen, gecertificeerd en traceerbaar conform ISO 17025.

Lees meer →


Aluminium wegwerpcilinders

Ultra zuivere gassen en gasmengsels in niet-hervulbare aluminium cilinders.
Lees meer →


Gasregelapparatuur

Drukregelaars, manifolds en andere gasgerelateerde apparatuur.
Lees meer →

Contact

Air Products NV

J.F. Willemsstraat 100
B-1800 Vilvoorde
Tel.: +32 2 255 28 95
beinfo@airproducts.com

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding