Gasmengsels, testgassen, kalibratiegassen, draaggassen

Gasmengsels, testgassen, kalibratiegassen, draaggassen: Ontdek ons uitgebreid aanbod specialiteitsgassen

Gasmengsels, kalibratiegassen en testgassen

Meer gasinhoud per cilinder
Wij leveren onze gasmengsels in afzonderlijke cilinders of pakketten met een vuldruk van 200 bar, en bieden dus in vergelijking met veel van onze concurrenten meer gas per fles. Als we daarbij ook nog een houdbaarheid van 10 jaar en geringe meetonzekerheden aan toevoegen, kunnen onze klanten hun algemene kosten voor analyses of testen aanzienlijk reduceren.
 
Precisie
Air Products is de enige leverancier die de individuele standaard meetonzekerheid berekent voor elk component van alle gecertificeerde gasmengsels. Voor de meeste componenten raden wij een onzekerheid aan van slechts +/-0,05%, wat toonaangevend is voor de markt. Dit is een duidelijke indicatie van een zeer hoge nauwkeurigheid en bevestigt de leidende positie van Air Products op dit gebied.
 
Stabiliteit
Dankzij een zorgvuldige selectie van de optimale cilinder en afsluiter, technisch hoogstaande oppervlaktebehandelingen en het gebruik van ultra-zuivere gascomponenten, produceert Air Products uiterst stabiele mengsels die jarenlang binnen de strengste specificaties blijven en aan de strengste eisen voldoen.
 
Herleidbaarheid
Onze mengsels zijn herleidbaar conform gecertificeerde referentiegasmengsels, die worden voorbereid door nationale meetinstituten, of conform nationale normen. Alle Experis® gasmengels zijn voorzien van een analysecertificaat dat volledig voldoet aan de norm ISO 6141. Alle documenten bevatten het batchnummer, de gecertificeerde waarden met uitgebreide meetonzekerheden, stabiliteitsduur en gedetailleerde informatie over de traceerbaarheid.

Procesmengsels
De procesmengsels in cilinders en pakketten worden geproduceerd met een analytische controle van de kritieke onzuiverheden in batches voor algemeen procesbeheer.

Contact

Air Products NV

J.F. Willemsstraat 100
B-1800 Vilvoorde
Tel.: +32 2 255 28 95
beinfo@airproducts.com

X

Deze website gebruikt cookies om informatie op uw computer op te slaan. Sommige zijn essentieel voor het functioneren van de website, andere gebruiken we om meer inzicht te krijgen in de bezoekers van de website. Als u op deze website blijft, geeft u toestemming voor het gebruik van deze cookies. Lees onze juridische notitie voor meer informatie.

Sluit deze melding