De kracht van geur
Er wordt aangenomen dat geur 75% van onze emoties opwekt. Wetenschappelijke studies hebben aangetoond dat mensen zich beter herinneren wat ze ruiken dan wat ze aanraken, horen, zien of proeven. Een toenemend aantal bedrijven maakt gebruik van zintuiglijke marketing om een emotionele band met hun klanten te creëren en te stimuleren. Voedselverwerkende bedrijven verkennen nu in lijn met de clean label-trends natuurlijke manieren om productaroma's te verbeteren, en zoeken naar natuurlijke alternatieven voor chemische conserveringsmiddelen.
Wat is het Freshline® Aroma MAP™-systeem?
Met het Freshline® Aroma MAP™-systeem kunt u natuurlijke aroma's, zoals essentiële oliën, in de MAP-gasstroom (Modified Atmosphere Packaging) tijdens het verpakkingsproces toevoegen, zonder dat er aanvullende stappen nodig zijn in de productie. Essentiële oliën verbeteren uw productaroma's, maar sommige oliën hebben bovendien antimicrobiële eigenschappen, waardoor u mogelijk chemische additieven kunt vervangen of verwijderen.
Waarom zou u het Freshline® Aroma MAP™-systeem gebruiken?
- Verbeterde klantervaring: geef verpakte voedingsmiddelen een optimale smaak of geur
- Merkherkenning: geef uw product een unieke aroma dat klanten zullen onthouden
- Langere houdbaarheid: sommige essentiële oliën kunnen de houdbaarheid van uw product verlengen
- Kostenbesparingen en afvalvermindering: minder productretours en mogelijke verlenging van de houdbaarheid van uw voedingsproducten (afhankelijk van de essentiële olie)
- Clean label: essentiële oliën worden gemaakt uit natuurlijke plantenextracten en MAP-gassen worden gehaald uit de lucht die we inademen
U hoeft ons niet op ons woord te geloven: ontdek zelf hoe de kracht van geur uw producten kan laten opvallen, met het Freshline® Aroma MAP™-systeem. In 3 eenvoudige stappen kan u een op maat gemaakt monster aanvragen - kies simpelweg een product en het aroma en wij sturen uw staal op.
Mail naar beinfo@airproducts.com
Neem vandaag nog contact met ons op. Air Products heeft jarenlange ervaring met het invriezen, koelen en verpakken van voedingsmiddelen.