Global Engineering en Manufacturing

Onze Global Engineering & Manufacturing-organisatie heeft wereldwijd meer dan 3.000 medewerkers in dienst, met belangrijke technische centra in Allentown, VS. Hersham, Engeland; Shanghai, China; en Pune, India. Onze medewerkers werken aan een reeks technologieën voor wereldwijde markten, van standaardproducten zoals membranen en liquefiers tot grootschalige, complexe luchtscheidingsinstallaties, koolwaterstof- en energiecentrales.

Air Products employs engineers with a wide range of experience from entry level trainees and graduates to Chartered Engineers and Fellows.

Als u gericht bent op veiligheid en kwaliteit, toegewijd bent aan uw persoonlijke ontwikkeling en bereid bent om te leren over nieuwe en onbekende technologieën, dan is een carrièrepad wellicht de perfecte keuze voor u. We hebben ingenieurs in dienst met een breed scala aan ervaring, van stagiaires en afgestudeerden op instapniveau tot ingenieurs en Fellows op de volgende gebieden:

Product- en projectontwikkeling : Deze klantgerichte functies werken nauw samen met onze zakelijke partners om voorstellen voor klanten te definiëren en te ontwikkelen.

Projecttechnici : Het team is verantwoordelijk voor alle aspecten van het plannen, organiseren, beheren en uitvoeren van projecten.

Procestechnologie :: Deze groep werkt met Air Products' kerntechnologieën voor lucht- en HyCO-scheiding, waaronder gedetailleerd procesontwerp van grote procesapparatuur, distillatiekolommen, warmtewisselaars, opslagtanks en machines.

Machines : Het team is verantwoordelijk voor alle aspecten van het ontwerp van de machinebouw, de installatie, inbedrijfstelling, probleemoplossing, onderhoud en optimalisatie van machines, inclusief alle soorten compressoren, stoomturbines, cryogene expansies/companders, blowers, tandwielkasten, koeltorens, lamellenventilatoren en alle soorten pompen, inclusief cryogene pompen.

Ontwerp : De ontwerpgroep verzorgt alle aspecten van het ontwerp van de installatie, inclusief civiele constructies en constructies, leidingen, belasting, elektrotechniek en ontwerp, instrumentontwerp, vatenbouw en -ontwerp en mechanische systeemtechniek. Daarnaast levert het team expertise op het gebied van bouw, opstarten en probleemoplossing.

Constructie en calculatie :: Het bouwteam op locatie en op kantoor is verantwoordelijk voor alle aspecten van het leveren van een bouwproject volgens contractuele technische, budget-, planning- en kwaliteitseisen.

Opstarten : Onze opstartgroep op locatie en op kantoor stuurt onze installaties aan. Eerdere ervaring met diverse technologieën zou nuttig zijn voor deze rollen.

Andere carrièremogelijkheden