Studenten en pas afgestudeerden

Sluit u aan bij een programma dat meer dan 50 jaar succesvol is in het aannemen en ontwikkelen van toekomstige leiders!

Air Products begrijpt hoe belangrijk het is om waardevolle werkervaring op te doen en te netwerken met professionals tijdens het opbouwen van uw carrière. Dat is de reden waarom we zowel stages als een aantal recent afgestudeerden aanbieden om uw carrière een vliegende start te geven en deel uit te maken van ons wereldwijde team. Onze leidinggevenden bieden u waardevolle werkmogelijkheden en helpen u de beste afdeling te vinden die past bij uw vaardigheden en behoeften. In feite zijn tientallen topmanagers van Air Products begonnen als stagiaires of pas afgestudeerden en hebben zich een weg gebaand door het bedrijf - bent u de volgende?

Air Products needs and seeks out people who are dedicated and driven to create the future.

Loopbaanontwikkelingsprogramma

Bij Air Products geloven we in het werven van afgestudeerden van topuniversiteiten die de leiders van morgen kunnen worden, en ons Career Development Programme (CDP) doet precies dat. We willen dat u slaagt. Met twee tot drie opdrachten van 8 tot 12 maanden, zullen we u betrekken bij uitdagende en lonende opdrachten die van toepassing zijn op uw toekomst. Uiteraard bieden wij u de ondersteuning die u nodig hebt om resultaten te boeken, ideeën te genereren en een echte bijdrage te leveren. We doen er alles aan om u de tools te bieden die u nodig hebt en een omgeving waarin u kunt leren, ontwikkelen en groeien.

Kies het programma dat bij u past: 

BS/MS-programma
Engineering (chemisch en mechanisch)
IT
Human Resources
Toeleveringsketen 

MBA-programma
Financiën

Ph.D. Programma
Chemical Engineering

Career Development Programmaraad
Elk CDP-lid heeft de kans om deel uit te maken van onze geheel vrijwillige CDP Council. Als lid van de CDP Council organiseert u niet alleen evenementen en neemt u deel aan maatschappelijke projecten, maar bouwt u ook een netwerk op van mensen met functies en ervaringen zoals die van u.
Het doel van de CDP Council is om de ervaring van elke CDP te verbeteren en een soepele overgang naar hun rol bij Air Products te helpen realiseren. Door georganiseerde netwerk- en ontwikkelingsmogelijkheden vormt de CDP Council een samenhangende groep van werkende professionals.

Uw carrière ontwikkelen
We moedigen u aan om een actieve rol te spelen bij het beïnvloeden van de richting van uw carrière. Dat is een integraal onderdeel van de algemene filosofie voor loopbaanontwikkeling van ons bedrijf en het Career Development Programme. CDP-deelnemers ontwikkelen hun vaardigheden en interesses door een rotatie van twee tot drie verschillende opdrachten. Als CDP verken je de mogelijkheden binnen ons programma en bepaal je uiteindelijk een carrièrepad.

Carrière en persoonlijke ontwikkeling van medewerkers is een essentieel onderdeel van onze bedrijfsstrategie. Als gevolg hiervan krijgen alle CDP's een brede, on-the-job training. U krijgt een breed scala aan interne cursussen aangeboden over technische, intermenselijke en leiderschapsonderwerpen. Waar nodig worden externe cursussen ondersteund.

Bachelorprogramma

Deelnemers ontwikkelen hun technische en professionele vaardigheden terwijl ze een beter begrip krijgen van hun interessegebieden en sterke punten. Het programma bestaat uit twee tot drie rotaties in verschillende gebieden met een duur van 8-12 maanden.

Engineering
Air Products biedt u een wereld aan technische mogelijkheden binnen ons Career Development Programme. Met Air Products kunt u ervaring opdoen in diverse technische rotaties.
Download de PDF (1.2 MB)

IT
Dit programma is bedoeld voor pas afgestudeerden op het gebied van informatietechnologie die op zoek zijn naar een verscheidenheid aan uitdagende en diverse werkopdrachten. Bekijk onze volledige lijst met IT-rotaties.
Download de PDF (1.3 MB)

Human Resources
Met Air Products kunt u ervaring opdoen op verschillende Human Resources-afdelingen (Compensation, Talent Management, Talent Acquisitions) om gebruik te maken van wat u hebt geleerd op school en daarna.

Toeleveringsketen
Dit programma is bedoeld voor afgestudeerden in de toeleveringsketen met interesse in inkoop, logistiek, procesverbetering, gegevensanalyse en/of wagenparkbeheer.

MBA-programma

Werkelijke werkervaringen
Als MBA CDP heb je echte werkervaring met hoge zichtbaarheid. U krijgt een breed perspectief op onze bedrijven en producten en wordt aangemoedigd om het voortouw te nemen bij het plannen en ontwikkelen van uw carrière. Een senior manager of leidinggevende zal uw mentor zijn om u te helpen bij het begeleiden van uw carrière.

U maakt impact
U wordt aangemoedigd om zoveel mogelijk verantwoordelijkheid op u te nemen, zo snel als u het aankunt. U zult meerdere uitdagingen en uitdagend werk hebben in onze zakelijke gebieden.

Netwerkmogelijkheden
U zult netwerken met andere MBA CDP's via zakelijke en sociale functies. U werkt samen met senior managers en vice-presidenten in het hele bedrijf. En u zult worden uitgenodigd om gebruik te maken van onze Employee Networks en Intramuralsportteams als andere manieren om medewerkers te ontmoeten en te beïnvloeden.

Ons doel
De toekomstige leiders van het bedrijf produceren door hen de mogelijkheid te bieden hun professionele en technische vaardigheden te verbeteren, hun loopbaanbelangen te verduidelijken en hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. 

Rotatieopdrachten
Ons rotatieprogramma voor MBA's stelt medewerkers in staat om gedurende een periode van 2 jaar in financiële functies door ons bedrijf te draaien. Het loopbaanontwikkelingsprogramma omvat 3 opdrachten, van ongeveer 8 maanden in financiële functies. Uw eerste opdracht wordt bepaald door Air Products, rekening houdend met uw loopbaaninteresse als een nieuwe MBA en onze zakelijke behoeften. U selecteert de volgende opdrachten. Opdrachten vinden plaats op het hoofdkantoor van ons bedrijf in Allentown, Pennsylvania.

MBA-mogelijkheden
Download de PDF (1.3 MB)

Ph.D. Programma

Bent u bijna of onlangs afgestudeerd met een Ph.D. of postdoctoraal? Bent u bedreven in techniek en wetenschap? Onze geavanceerde Ph.D. programma biedt u een unieke kans met maximaal drie rotatieopdrachten die elk ongeveer een jaar duren. Deze rotaties vullen uw sterke punten aan en breiden uw vaardigheden uit, terwijl u inzicht krijgt in onze bedrijfscultuur en een actieve rol speelt bij het vormgeven van uw carrière.

Werkelijke werkervaringen
Als Ph.D. CDP, zult u waardevolle werkervaring hebben met een hoge zichtbaarheid binnen onze Technology and Operational Excellence-teams. Een senior level manager zal uw mentor zijn om u te helpen bij het begeleiden van uw carrière.

Netwerkmogelijkheden
U maakt contact met andere Ph.D. CDP's via zakelijke en sociale functies. U werkt samen met senior managers binnen het bedrijf. En u zult worden uitgenodigd om gebruik te maken van onze Employee Networks en Intramuralsportteams als andere manieren om medewerkers te ontmoeten en te beïnvloeden.

Ons doel
De toekomstige leiders van het bedrijf produceren door hen de mogelijkheid te bieden hun professionele en technische vaardigheden te verbeteren, hun loopbaanbelangen te verduidelijken en hun leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen. 

Ph.D. Kansen

Download de PDF (1.724 KB)

Andere carrièremogelijkheden