Animated loader dots14ComingSoonAnimated loader dots

Christopher Alsop

Directeur, productlijn luchtscheidingseenheid

Christopher Alsop is directeur van de productlijn Air Separation Unit (ASU) bij Air Products. Hij is wereldwijd verantwoordelijk voor het leiden van ASU-productontwikkeling en het beheren van ASU-voorstellen.

Dhr. Alsop begon in 1997 bij Air Products in het Verenigd Koninkrijk als deelnemer aan het Engineering Development Programme van het bedrijf. In 2000 trad hij toe tot de Global Engineering and Manufacturing-organisatie als procesingenieur voor het Generated Gases Product Supply Team (PST). Van 2002-2007 bekleedde hij diverse functies in Project Development Engineering voor Electronics. In 2008 werd hij benoemd tot Project Development Engineering Manager voor de PST van Generated Gases. In 2012 werd dhr. Alsop CI Black Belt, waar hij verantwoordelijk was voor het leiden van projecten voor continue verbetering van ASU-producten. en techniek. In 2014 werd hij benoemd tot Regional Design Manager voor EMEA, en in 2015 werd hij benoemd tot Global Product Manager, verantwoordelijk voor de productontwikkeling en het verbeteren van de concurrentiepositie van ASU's over de hele wereld.

Dhr. Alsop heeft een masterdiploma in chemische technologie met brandstoftechnologie van de University of Sheffield (UK).

9/2018