Investeren in onze gemeenschappen

Al meer dan 80 jaar bouwt Air Products aan relaties en draagt het bij aan het welzijn van onze gastgemeenschappen over de hele wereld. We doen dit op verschillende manieren: via financiële bijdragen van de Air Products Foundation, donaties in natura, gerichte donaties en vrijwilligerswerk bij non-profitorganisaties. Onze ondersteuningsprioriteiten zijn onderwijs en ontwikkeling van personeel, gezondheid en menselijke diensten, gemeenschaps- en economische ontwikkeling, kunst en cultuur en milieu en veiligheid. We werken nauw samen met gemeenschapspartners, waaronder non-profitorganisaties, noodhulpdiensten, verkozen functionarissen en onderwijs-, bedrijfs- en gemeenschapsleiders om de mogelijkheden met de grootste impact te identificeren.

In 2020 hebben we ons gericht op het aanpakken van de vele gevolgen van de COVID-19 pandemie. We hebben aanzienlijke beurzen verstrekt om te voorzien in basisbehoeften voor mensen zonder dak, honger en werklozen, met name in stedelijke gebieden. We hebben onze werknemers virtueel gekoppeld aan non-profitorganisaties om mentoring en advies te geven over bedrijfsprocessen op het gebied van boekhouding, financiën, personeelszaken en meer. We hebben ook COVID-19 reddings- en herstelactiviteiten ondersteund, waarbij we de broodnodige leveringen van medische zuurstof en helium aan ziekenhuizen hebben geleverd, de infrastructuur hebben geleverd die nodig is voor pop-upziekenhuizen en andere donaties doen voor medische zorg.

Het thema van de inspanningen van Air Products om de gemeenschap te bereiken: "Hier aan het werk. Hier wonen. Hier geven." - weerspiegelt drie belangrijke rollen die het bedrijf en zijn medewerkers al 80 jaar spelen in onze gemeenschappen wereldwijd.

Air Products employees around the globe volunteer each year to help nonprofit agencies and organizations create and sustain the vitality of our communities.

Ik werk hier.

Met vestigingen in 50 landen over de hele wereld is Air Products een integraal onderdeel van lokale, regionale, nationale en internationale economieën. Onze medewerkers werken en wonen dicht bij onze faciliteiten, wat niet alleen een economisch voordeel voor de gemeenschap oplevert, maar ook een diepe betrokkenheid bij het bijdragen aan de gezondheid en vitaliteit van die gemeenschap. Met het oog op het welzijn van onze buren, onze klanten, onze medewerkers en de wereld om ons heen willen we het veiligste en meest diverse bedrijf voor industriële gassen zijn.

Hier wonen.

Air Products en zijn medewerkers grijpen de kans en verantwoordelijkheid aan om een goede buur te zijn en een integraal onderdeel te zijn van de gemeenschappen en buurten waarin wij actief zijn. We houden ons aan de hoogste milieu- en duurzaamheidsnormen en voorzien in middelen om onderwijs-, milieu- en welzijnsinstellingen te versterken. Immers, hoe sterker de lokale gemeenschap, hoe sterker en stabieler het platform van waaruit we ons bedrijf kunnen runnen.

Geven hier.

Als onderdeel van onze bedrijfsstrategie is ondersteuning van de gemeenschappen waarin we actief zijn van groot belang voor ons succes. Veel non-profitorganisaties over de hele wereld ontvangen subsidies van onze Air Products Foundation ter ondersteuning van hun belangrijke missies. Als nationale leider op het gebied van vrijwilligerswerk op basis van vaardigheden, besteden onze medewerkers hun tijd en talent aan het delen van hun professionele vaardigheden (bijv. Strategische planning, IT, personeelszaken), waardoor de instellingen binnen hun gemeenschappen sterker en levendiger worden.