Liefdadigheid en liefdadigheid

De Air Products Foundation

De missie van de Air Products Foundation is het opbouwen van betekenisvolle relaties met liefdadigheidsorganisaties die de waarden delen die inherent zijn aan ons hogere doel en het bevorderen van positieve relaties met werknemers, gemeenschappen, klanten en aandeelhouders van Air Products.

Met haar missie als leidraad ondersteunt de Air Products Foundation programma's in onze gastgemeenschappen in de Verenigde Staten, op internationale locaties waar we medewerkers en operaties hebben, op hogescholen en universiteiten waar we strategisch betrokken zijn, in nationale organisaties die zich inzetten voor diversiteit en inclusie, en via door medewerkers en gepensioneerden aangestuurde geschenkenprogramma's.

In fiscaal jaar 2021 heeft de Air Products Foundation een bedrag van $7 miljoen dollar gestort, waaronder subsidies aan organisaties in de buurt van ons hoofdkantoor, in de Verenigde Staten en in internationale gemeenschappen. Het aantal internationale donaties nam in 2021 met 40 procent toe. Deze beurzen versterkten onze plannen voor gemeenschapsbevordering, beantwoordden aan de behoeften van de gemeenschap en ondersteunden in aanmerking komende non-profitorganisaties, met name door middel van bijpassende geschenken. Met een totaal van $2.4 miljoen, werd het bijbehorende giftgedeelte van de donaties verdeeld op basis van giften van medewerkers en gepensioneerden, en weerspiegelde daarmee de organisaties die het belangrijkst zijn voor onze mensen.

Daarnaast heeft de Air Products Foundation, in lijn met haar prioriteit om onderwijs en personeelsontwikkeling te ondersteunen, talentbeurzen verstrekt aan in aanmerking komende instellingen en organisaties die ons helpen bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van divers talent.

FY21 Contributions