Medewerker gezondheid en welzijn

We zijn toegewijd aan het creëren van werkomgevingen en rijgedrag dat de gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze mensen ondersteunt. Ons Global Health and Wellness-team, dat bestaat uit medische professionals wereldwijd, werkt nauw samen met onze Human Resources- en EHS-organisaties. Al sinds het begin van de pandemie richt dit team zich op het reageren op COVID-19 en het ondersteunen van de crisisbeheerteams van Air Products wereldwijd. Het team heeft de ontwikkeling van COVID-19-normen voor PBM en andere veiligheidsbeschermingen ondersteund, en in samenwerking met ons inkoopteam heeft het ervoor gezorgd dat de benodigde PBM beschikbaar waren voor werknemers. In veel gevallen overschreden de COVID-19-normen van het bedrijf de lokale normen, zoals maskerspecificaties en het dragen van maskers, protocollen voor dieptereiniging en sociale afstand, vanaf het begin van de pandemie.

Bij de bespreking van COVID-19 heeft het Global Health and Wellness Team nog andere initiatieven geïmplementeerd, waaronder een slaapapneuprogramma voor chauffeurs in Noord-Amerika. Dit vrijwillige programma helpt chauffeurs om te bepalen of ze slaapapneu hebben en helpt hen vervolgens bij het verkrijgen van behandeling en apparatuur. Evenzo steunde het team inspanningen om werknemers te helpen de ergonomie van hun werkplekken te verbeteren, vooral omdat velen thuis werkten.

Air Products employees are encouraged to participate in fitness and exercise programs.

De gezondheid en het welzijn van medewerkers wordt bevorderd door een aantal initiatieven:

Speciale klinieken op locatie: Op diverse landelijke werklocaties en op andere locaties waar de behoefte is vastgesteld, zoals in afgelegen gebieden met een slechte medische infrastructuur, werkt ons team samen met bouw- en operatieteams aan het opzetten van medische klinieken op maat.

Gezondheidsbeoordelingen en -campagnes: Gezondheidsrisicoanalyses zijn vereist in al onze faciliteiten. Ons Global Health and Wellness-team biedt beoordelingen en gezondheidscoaching voor werknemers, waaronder een programma voor onze professionele chauffeurs van Air Products. Elk najaar worden er wereldwijd bewustmakingscampagnes over griep gevoerd en krijgen werknemers via hun werkplek griepvaccins aangeboden.

Ergonomische programma's: Ons Ergonomic Wellness and Education (EWE) -programma is beschikbaar voor werknemers over de hele wereld om proactief spier- en skeletpijn aan te pakken. Ze kunnen overleggen met deskundige gezondheidsdeskundigen over hun ongemak en strategieën leren om het ongemak te beheersen, het genezingsproces te versnellen en voortdurend ongemak te voorkomen. We hebben ook verplichte Office Ergonomic Training- en risicoanalyses uitgevoerd om mogelijke ergonomische problemen te identificeren.

Fitnessfaciliteiten en -programma's: Medewerkers van Air Products worden aangemoedigd om deel te nemen aan fitness- en trainingsprogramma's. Het bedrijf ondersteunt ook fitnessopties, zoals looppaden, programma's voor gewichtsverlies en gezondheidsthema's tijdens maandelijkse veiligheidsbesprekingen.

Gezondheids- en voedingsprogramma's: We promoten gezonde levensstijlprogramma's voor diverse werknemersgroepen en werkplekken, waaronder opties voor gezonde voeding en voedingswaarde.

Employee Assistance Programmes (EAP's): Air Products heeft EAP's die wereldwijd beschikbaar zijn voor werknemers en hun naasten. Veel diensten worden kosteloos aangeboden. EAP's helpen bij diverse levensstijlmanagementkwesties, zoals counseling en geestelijke gezondheidszorg, relaties, familie, financiën, juridische zaken, stress, conflicten op de werkvloer en counseling over misbruik van middelen. Een interne cursus over stressmanagement is beschikbaar en kan naar keuze of indien vereist door lokale wetgeving worden gevolgd.