Veiligheid

Veiligheid staat centraal in ons bedrijfsdoel: het veiligste, meest diverse en meest winstgevende industriële gasbedrijf ter wereld zijn. We vinden het ook een morele verplichting. We willen dat onze medewerkers veilig en gezond naar huis kunnen terugkeren. Ons doel blijft nul ongevallen en nul incidenten.

Onze overtuigingen over veiligheid zijn al decennia lang vastgelegd via onze Totale veiligheidswaarden, die benadrukken dat niets belangrijker is dan veiligheid en dat naleving van veiligheid een arbeidsvoorwaarde is. Ons huidige leiderschap heeft op dit sterke fundament gebouwd, waardoor we een nog veiliger bedrijf zijn geworden.

Jaar na jaar streven we ernaar de veiligheid voor onze collega's, aannemers, klanten en gastgemeenschappen te verbeteren. In 2021 hebben we gewerkt aan het verbeteren van de veiligheid van onze industrie, waarbij we leidinggevende functies hebben bekleed in alle grote handelsorganisaties voor industriële gassen en hebben geholpen bij het verbeteren en harmoniseren van veiligheidsnormen over de hele wereld.

Sinds 2014 hebben we het aantal ongevallen met verzuim van medewerkers met 75 procent verhoogd en dat met registreerbaar letsel met 33 procent. Helaas is er in 2021 een dodelijk ongeval geweest bij aannemers en zijn er stappen ondernomen om de risico's in verband met dit incident te identificeren en aan te pakken., en gecommuniceerd.

Safety Performance