Transportveiligheid

Stap voor stap veilige prestaties leveren

Air Products-chauffeurs zijn het 'gezicht van het bedrijf' voor onze klanten en het publiek. Ze leveren industriële gassen - zoals stikstof, zuurstof, argon, waterstof, helium en meer - aan diverse klanten over de hele wereld.  

Air Products Truck Driver

Deze chauffeurs worden elke dag geconfronteerd met uitdagende rijsituaties, zoals druk verkeer, verraderlijke weersomstandigheden en ingewikkelde leveringslocaties. Onze chauffeurs houden veiligheid hoog in het vaandel en zijn daarom gefocust op het leveren van veilige prestaties, elke rit, elke levering, elke dag. Hun veiligheid wordt ondersteund door de veiligheidsvoorzieningen van onze bestelwagens, chauffeurstraining en ons Data Enabled Coaching Program (DECP). 

De DECP is gebaseerd op gegevens over veiligheidsprestaties en voertuigefficiëntie die worden verzameld, geregistreerd en verzonden door camera's voor gebeurtenisregistratie in onze vrachtwagens. DECP-coaches gebruiken de gegevens, inclusief de video's, om chauffeurs nog veiliger en efficiënter te maken door preventieve coaching en training.