Liefdadigheid en liefdadigheid

De Air Products Foundation

De missie van de Air Products Foundation is het opbouwen van betekenisvolle relaties met liefdadigheidsorganisaties die de waarden delen die inherent zijn aan ons hogere doel en het bevorderen van positieve relaties met werknemers, gemeenschappen, klanten en aandeelhouders van Air Products.

Met haar missie als leidraad ondersteunt de Air Products Foundation programma's in onze gastgemeenschappen in de Verenigde Staten, op internationale locaties waar we medewerkers en operaties hebben, op hogescholen en universiteiten waar we strategisch betrokken zijn, in nationale organisaties die zich inzetten voor diversiteit en inclusie, en via door medewerkers en gepensioneerden aangestuurde programma's voor het afstemmen van geschenken.

Companies and communities, working together, can more effectively identify and address social issues and help create a more vibrant and sustainable community where employees and neighbors live and work.

In fiscaal jaar 2020 heeft de Air Products Foundation $6, 4 miljoen dollar, in contanten, gestort, waaronder giften aan ons hoofdkantoor, het Amerikaanse veld en internationale gemeenschappen. Deze subsidies versterkten onze plannen voor gemeenschapsbevordering, beantwoordden aan de behoeften van de gemeenschap en ondersteunden in aanmerking komende non-profitorganisaties, met name door het afstemmen van geschenken. Met een totaal van $2.1 miljoen, werd het bijbehorende giftgedeelte van de donaties verdeeld op basis van giften van medewerkers en gepensioneerden, en weerspiegelde daarmee de organisaties die het belangrijkst zijn voor onze mensen. Daarnaast heeft de Air Products Foundation, in lijn met haar prioriteit om onderwijs en personeelsontwikkeling te ondersteunen, talentbeurzen verstrekt aan in aanmerking komende instellingen en organisaties die ons helpen bij het aantrekken, ontwikkelen en behouden van divers talent.

FY20 Contributions 

Op medewerkers gerichte geschenken

De Air Products Foundation vergelijkt dollar-voor-dollar bijdragen van een in aanmerking komende Amerikaanse werknemer aan een in aanmerking komende 501c3 non-profit organisatie tot een maximum van $10,000. Honderd procent van de bijbehorende geschenken wordt verstrekt aan de organisaties die door onze medewerkers zijn aangewezen. Het jaar voor het Geschenk komt overeen met het fiscale jaar van Air Products, dat loopt van 1 oktober tot en met 30 september. Donaties die na 30 september zijn gedaan, worden beschouwd als het geschenk van het volgende jaar.

United Way LogoAir Products is een groot voorstander van de United Way en viert het belangrijke werk dat zij doet in de gemeenschap. Voor de United Way-campagne van 2020 heeft de Air Products Foundation de dollar-voor-dollar bijdragen van een huidige werknemer of gepensioneerde gematcht. In 2020 hebben medewerkers en gepensioneerden van Air Products $3.4 miljoen ingezameld voor de United Way en die fondsen hebben honderden instanties in het land ondersteund.