Conserve

De wereld staat voor een enorme uitdaging om over te stappen op schone, duurzame energiebronnen, en we denken dat we de diverse mix van oplossingen hebben om aan deze behoefte aan schone energie te voldoen.

conserveAir Products investeert fors in koolstofarme waterstof, waaronder ons aandeel in het NEI-project $7 miljard (USD), het grootste groene waterstofenergieproject ter wereld. Met dit project leveren we tegen 2025 koolstofvrije groene waterstof aan bussen en vrachtwagens over de hele wereld, waarmee we drie miljoen ton CO₂-uitstoot per jaar elimineren, wat overeenkomt met de uitstoot van meer dan 700.000 auto's. We investeren ook in projecten met blauwe waterstof in Canada en de VS ter ondersteuning van de wereldwijde overgang naar koolstofarme energie

We streven ernaar onze eigen prestaties te verbeteren door efficiënt te werken, milieuoverwegingen te integreren in het ontwerp van onze faciliteiten en producten, milieurisico's effectief te beheren en onze milieuprestaties transparant te communiceren. Hoewel het verbruik en de uitstoot van hulpbronnen kan toenemen als gevolg van de groeiende maatschappelijke en klantvraag naar onze producten, stellen onze efficiëntie- en milieuverbeteringen ons in staat om de processen en producten van onze klanten te verbeteren door een hogere productiviteit, verbeterde energie-efficiëntie en lagere emissies.

We hebben ons ten doel gesteld de CO2-emissie-intensiteit tegen 2030 met een derde te verlagen ten opzichte van het referentiejaar 2015. In 2021 hebben we de CO₂e-emissie-intensiteit verder teruggebracht tot vier procent. We hebben ook een doelstelling voor het behoud van hulpbronnen opgesteld, waarbij we ernaar streven de energie-efficiëntie van onze activiteiten te blijven verbeteren, die onze doelstelling van CO₂-emissie-intensiteit ondersteunt en het waterverbruik vermindert. We hebben de waterintensiteit jaar-op-jaar met 16% verbeterd en de energie-efficiëntie gehandhaafd.