airproducts-logo Go to Home Page

Carbonisatie van frisdrank, water en bier

Maak uw drankjes heerlijk bruisend

Wie houdt er niet van een lekker koud koolzuurhoudend biertje, frisdrank of wijn? Of u nu een wijnproducent, een grote drankenverwerker of een kroegeigenaar bent, onze gassen van voedselkwaliteit kunnen u helpen de sprankeling in uw dranken te brengen.

Of het nu gaat om kleine hoeveelheden gas of bulklevering, wij kunnen u overal ter wereld hoogwaardige kooldioxide van voedingskwaliteit bieden.

Onze stikstof van voedingskwaliteit kan u ook helpen uw water te ontluchten voor een verbeterd koolzuurproces: water met een laag gehalte aan opgeloste zuurstof zal nieuwe gassen gemakkelijker absorberen zonder schuimvorming. Minder schuimvorming betekent minder morsen, overmatig vullen en onvoldoende vullen. En dat betekent minder afval en een hogere opbrengst voor u.

Wilt u meer weten over carbonatatie of ontluchting?

Boek een gratis consult met een van onze experts.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Kooldioxide

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een levering van samengeperste of vloeibare kooldioxide en een technologieoplossing die aan uw unieke behoeften voldoet.

Stikstof

Nuttig als gas, vanwege de inerte eigenschappen en als vloeistof voor koelen en vriezen. Vrijwel elke industrie kan profiteren van de unieke eigenschappen om de opbrengst te verbeteren, de prestaties te optimaliseren en de bedrijfsvoering veiliger te maken.

Cilinders

De traditionele oplossing voor de levering van klein gas. Cilinders kunnen worden geleverd in een groot aantal maten van 10 tot 50 liter, druk en gaszuiverheid voor een breed scala aan gassen en gasmengsels. U kunt kiezen tussen conventionele cilinders of onze innovatieve Integra®-cilinder met ingebouwd reduceerventiel.

CryoEase® Microbulk-oplossingen

Een handige en kostenbesparende oplossing voor grotere werkzaamheden. CryoEase®-tanks zijn verkrijgbaar in diverse maten. De CryoEase®-service vereenvoudigt uw gastoevoer doordat cilinders, voorraadbeheer en bestellen niet meer nodig zijn.

Bulklevering

Geleverd per vrachtwagen en opgeslagen op uw locatie, hetzij als vloeistof in cryogene tanks of als gas in hogedrukbuizen op basis van uw volume, gewenste druk, zuiverheidsniveau, stroomsnelheid en bedrijfspatroon