airproducts-logo Go to Home Page

Lassen en snijden

Gericht op het verbeteren van de metaalproductie

Gezien de hevige concurrentie op de markt is het van cruciaal belang dat kwaliteit met productiviteit wordt gecombineerd om uw bedrijf een voorsprong te geven. Of het nu gaat om traditioneel MIG/MAG-lassen, TIG-lassen of de nieuwste lasertechnologie, de gassen en toevoeroplossingen van Air Products bieden de beste las- en snijkwaliteit, minimaliseren uitval en verhogen de productiviteit. Onze cilinders, gassen en gasleveringsinstallaties voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en worden met het oog op uw veiligheid zorgvuldig gecontroleerd om de werkomgeving zo min mogelijk te belasten. 

Vraag het de expert

“Kan ik cilindergassen krijgen zonder dat ik cilinderregelaars nodig heb die ik moet onderhouden?”
Ja. Bekijk de Integra®-cilinder van Air Products die beschikbaar is voor lassen, snijden en hardsolderen.

Bekijk de voordelen van onze Maxx®-gassen

Wat u ook last, de innovatieve reeks lasgassen van Air Products levert superieure resultaten. Dankzij een unieke combinatie van lasbaarheid, laskwaliteit en hogere lassnelheden, die is afgestemd op een hogere productiviteit, bereikt u met deze gassen meer, met minder afkeur.
Download de brochure over het Integra®-cilinderprogramma

Vragen? Wij hebben antwoorden.

NU KOPEN

Air Products' Gastrak®-service

Bespaar geld, verhoog de productiviteit en verbeter de kwaliteit. Of u nu enkele cilinders gebruikt of een leiding gebruikt, de Gastrak®-service kan u helpen.

  • Kosten verlagen: door het elimineren van de starpiek en een te hoge gasflow verbruikt u minder gas.
  • Kwaliteit verbeteren: consistent gebruik van de optimale gasstroomsnelheid verbetert de laskwaliteit en vermindert uitval.
  • Eenvoudige installatie: Gastrak®-apparatuur kan worden geïntegreerd in een bestaande of nieuwe gasleiding, of kan worden gebruikt met traditionele en/of Integra®-cilinders.

 Bekijk de video

WILT U BEGINNEN MET BESPAREN?

Zien is geloven. Boek een demo.

CONTACT OPNEMEN:

Gassen en leveringsopties

Air Products-gassen, die meestal in gasvormige en vloeibare vorm worden geleverd, stellen klanten in een breed scala van industrieën in staat hun milieuprestaties, productkwaliteit en productiviteit te verbeteren.

Argon

Compressed argon gas and liquid argon in a variety of purities and in various modes of supply around the world thanks to our network of storage and transfill facilities.

Zuurstof

Naast het gebruik ervan als een luchtwegen gas voor de gezondheidszorg toepassingen, de sterke oxiderende eigenschappen profiteren veel industrieën door het verbeteren van de opbrengsten, het optimaliseren van de prestaties, het verlagen van de kosten en het verminderen van carbon footprint in vergelijking met andere brandstoffen.

Acetylene

Acetylene is the primary fuel for oxy-fuel welding and is the fuel of choice for repair work and general cutting and welding, Acetylene produces the hottest and most concentrated primary flame of all industrial fuel gases.

Lassen Snijgassen

Een reeks gassen, technologieën en diensten voor metaalproductie, of het nu gaat om lassen, snijden, thermisch spuiten, hardsolderen of gutsen.

HULPMIDDELEN