airproducts-logo Go to Home Page

Koolmonoxide

Met meerdere productie- en laadinstallaties voor koolmonoxide is de leverbetrouwbaarheid van Air Products een van de hoogste in de industrie

Koolmonoxide (CO) is een kleurloos, geurloos, smaakloos gas dat iets lichter is dan lucht. Het wordt geproduceerd door CO cryogeen te scheiden van de synthesegasstroom die zowel CO als waterstof bevat.

CO wordt gebruikt als grondstof bij de productie van chemicaliën, variërend van azijnzuur tot polycarbonaten tot polyurethaan tussenproducten.

Onze ervaren toepassingsteams over de hele wereld kunnen hun industrie- en toepassingskennis gebruiken om u te voorzien van een koolmonoxide- of syngasvoorziening en technologische oplossingen die aan uw unieke behoeften voldoen.

Voordelen

Met meerdere CO-productie- en laadfaciliteiten biedt Air Products de hoogste leverbetrouwbaarheid in de industrie. Onze chauffeurs en technici zijn zorgvuldig getraind in het verwerken en vervoeren van CO. We begrijpen dat elke klant unieke eisen stelt en we zullen met u samenwerken om de leveringsmogelijkheden te optimaliseren voor de behoeften van uw bedrijf. Van bulklevering tot levering via pijpleidingen, Air Products kan een veilige en betrouwbare leveringsoptie bieden voor hoogzuivere koolmonoxide.

Maak verbinding met een van onze pijpleidingsystemen voor een grote en flexibele levering van koolmonoxide of syngas.

Waarom zou u voor Air Products kiezen om aan uw koolmonoxidebehoefte te voldoen?

Ervaring

De bulk koolmonoxideactiviteiten van Air Products bedienen onze klanten al meer dan drie decennia

Veiligheid

Zorgvuldig getrainde chauffeurs en technici in het veilig hanteren en vervoeren van CO

Betrouwbaarheid van levering

Meerdere CO-productie- en laadfaciliteiten

Veilige levering

Vloot van wereldklasse wordt regelmatig getest en onderhouden voor veilig CO-transport

Vragen? We hebben antwoorden.

NEEM CONTACT MET ONS OP

Gastoevoeropties

Air Products kan u helpen bij het bepalen van de meest voordelige leveringsoptie voor uw specifieke toepassing en locatie. Industriële gassen worden doorgaans in gasvormige en vloeibare vorm geleverd via diverse toevoersystemen.

Bulklevering voor koolmonoxide

Bulkleveringen en opslagsystemen voor samengeperst gas bieden een veilige, betrouwbare leveringsoptie voor hoogzuivere koolmonoxide.

Pijpleidingtoevoer

Gevestigd op belangrijke industriële locaties over de hele wereld, bieden pijpleidingen klanten met grote productbehoeften een reeks voordelen, waaronder betrouwbare, veilige en flexibele levering op een kosteneffectieve manier.

On-site gasgeneratie

On-site gasgeneratie helpt duurzame klanten om hun CO2-voetafdruk te verkleinen, de energie-efficiëntie te verhogen, de doorvoer te verhogen, de kwaliteit van het eindproduct te verbeteren en de milieuprestaties te verbeteren. 

SDS Bibliotheek

Met onze bibliotheek met veiligheidsinformatiebladen (SDS) kunt u het veiligheidsinformatieblad zoeken en vinden dat u nodig hebt, in de taal die u selecteert.

SDS BIBLIOTHEEK

RESOURCE CENTRE